Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rødvig

Charmerende kystby ved Stevns Klint med havn, marina, strand, friske fisk og dejlig natur.

Den hyggelige havneby Rødvig er beliggende i et roligt og naturskønt område på halvøens Stevns på Sydsjællands østkyst - lige ud til Fakse Bugt og Østersøen. Rødvig er præget af sin stemningsfulde fiskeri- og lystbådehavn, hvor I bl.a. kan købe friskfanget fisk eller tage med på en sejltur langs den spektakulære kystlinje og Stevns Klint, som befinder sig tæt ved byen. Byens vartegn er den store, hvide flinteovn på havnen, som tidligere blev brugt til at omdanne kugleflint til flintepulver.
Der er gode indkøbsmuligheder samt flere spisesteder i Rødvig, og indenfor kort afstand finder I skove, kridt- og kalkbrud, museer, forlystelser og handelsbyer.

- Rødvig

På Rødvig Skibsmotormuseum udstilles motorer fra alverdens skibe og bag museet er den store museumskutter Vivi trukket op på land.
Oplev Rødvigs og Stevns største seværdighed: den 15 km lange og 41 m høje kridtklint Stevns Klint. 'Flagbanken' ved Stevns Natur Center er klintens mest dramatiske punkt med en enestående udsigt. Højerup Gl. Kirke befinder sig helt ude på randen af klinten ¿ et imponerende syn.
Stevns Museum i Højerup er en opdagelsesrejse tilbage i tiden. Her kan I se gamle værksteder, resultater af tidligere tiders husflid, gammelt legetøj, flaskeskibe, effekter fra gamle søslag, fiskeredskaber og brandsprøjter samt en geologisk udstilling om dinosaurerne og områdets kalkfyldte undergrund (5 km).
Gjorslev Gods i Holtug er Danmarks største middelalderslot. Godset er omgivet af en offentlig tilgængelig, 10 ha stor park, hvortil der er fri adgang i dagtimerne. Parken fremstår som en engelsk landskabshave med sø, fritstående træer, rosenbede og klematis (13 km).


 
  •  Kategori

   ?

    

   Rødvig Sommerhus, Rødvig

   Reg.nr.: 92-6004

   200 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rødvig Sommerhus, Rødvig

   Reg.nr.: 92-6006

   175 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rødvig Sommerhus, Rødvig

   Reg.nr.: 92-6008

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring