Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dalby Huse

Dalby Huse ligger i Jægerspris Bugt, og området byder på en frisk brise og fantastiske kulturskatte.

Det roligt beliggende sommerhusområde ligger kun få hundrede meter fra stranden i dejlige naturomgivelser. Dagligvarer kan købes inden for en radius af 1 km. Glæd jer ikke kun til en forfriskende natur, men også til slotte, kirker og talrige museer. Den nærmeste større by er Frederikssund, som ligger ca. 11 km herfra.

- Dalby Huse

I den botaniske have Gerlevparken kan I beundre mere end 5000 planter (ca. 6 km), og ved Skibby kan I besøge renæssanceslottet Selsø Slot med bl.a. landets fornemste riddersal samt et fangehul (ca. 8 km).
Jægerspris Mølle er stadig i drift, og i sommerperioden kan I købe friskmalet mel her (ca. 8 km).
Jægerspris Slot blev bygget i middelalderen, og her kan I bl.a. opleve et mindested, udstillinger og en smuk slotspark (ca. 9 km).
Frederikssund (ca. 11 km) er en hyggelig handelsby ved fjorden med gågade, forretninger og gode restauranter, men byen er også hjemby for vikingerne og derfor bliver der her i sommerperioden opført vikingespil.
Besøg også J.F. Willumsens Museum i Frederikssund, som udelukkende viser værker af J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafik, keramik, skulpturer og fotografier.