Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kaldred

Når I holder ferie i Kaldred er I omgivet af smuk, fredet natur, strand, byer og seværdigheder.

Feriebyen Kaldred er et roligt og hyggeligt sommerhusområde på Bregninge Hedeslette. Kaldred ligger i naturskønne omgivelser ved Sejerø-bugten på Vestsjælland - tæt ved Sjællands største hedeområde Vesterlyng. Det smukke, fredede område er et populært og naturskønt udflugtsmål.
Området indbyder til ophold i naturen, hvor I kan vandre, bade, fiske, studere fugle og opleve oldtidsminder i form af gravhøje og dysser.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området og I Kalundborg finder I et spændende havnemiljø, en ganske særlige bydel fra middelalderen med smalle stræder og velbevarede bindingsværkshuse, Danmarks eneste kirke med 5 spir, en hyggelige bymidte med restauranter og forretninger samt flere seværdigheder (13 km).

- Kaldred

På Birkendegaards landbomuseet kan I opleve stuer, køkkener og kamre med intakt interiør, værksteder med redskaber og værktøj samt landbrugsmaskiner fra gamle dage (6 km).
Havnsø (9 km) ligger i Nekselø Bugt og har altid været et vigtigt færgeleje. Nyd stemningen på havnen, køb evt. friskfanget fisk eller tag med færgen fra Havnsø til den bilfrie ø Nekselø, der med sit smukke og spændende landskab og et rigt dyreliv er et besøg værd – eller til øen Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere jættestuer og en bautasten.
Besøg middelalderbyen Kalundborg med de brostensbelagte, smalle stræder og velbevarede bindingsværkshuse (13 km).
Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan byde på mange spøgelseshistorier. Til slottet hører en meget skøn slotspark (19 km).