Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tureby, Køge

Her kan I holde ferie i rolige, rekreative og hyggelige omgivelser, og samtidig være tæt på Sjællands mange seværdigheder.

Tureby er beliggende på den østlige del af Sjælland, ca. 12 km sydvest for Køge. Den lille landsby er omgivet af nyplantet skov, marker, en sø med bålplads samt Herregården Turebyholm. Der er ca. 15 til kysten og den gode badestrand ved Strøby Egede.
Området omkring Tureby henvender sig fortrinsvist til naturelskere, der søger fred, ro og frisk luft, samt personer med interesse i historiske seværdigheder. Langs de snoede veje i området kan I bl.a. opleve kuperet natur, ådale, små, idylliske landsbyer, middelalderkirker, den enestående Stevns Klint og den gamle bronzealderhøj Lammehøj i landsbyen Varpelev.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 12 km herfra byder Køge på gode indkøbsmuligheder, spisesteder, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

- Tureby, Køge

Den smukke, restaurerede herregård Turebyholm hører under godset Bregentved, og har en usædvanlig velbevaret rokoko hovedbygning. Herregården er omgivet af marker, alléer og levende hegn.
Besøg Køge, som bl.a. kan byde på en hyggelig, gammel bydel med smukke huse fra 1600-tallet, en stemningsfyldt lystbådehavn, museerne Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flot kirke, gågade, torvedage og gode spisesteder (12 km).
Det majestætiske Vallø Slot er en renæssancebygning fra 1580'erne med 2 flotte tårne. Slottet er omgivet af en smuk herregårdshave, som igen er omkranset af vidtstrakte skove og åbne marker. Der er offentlig adgang til parken og gårdspladsen (15 km).