Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skaverup

I Skaverup finder I fred og dejlig, uspoleret natur samt billige sommerhuse

Den hyggelige landsby Skaverup ligger på Sydsjælland, ud til Avnø Fjord med Avnø Naturcenter og Smålandsfarvandet. Det er et stille og roligt område med feriehuse, lige nord for den 15 km lange, delvis fredede tange Knudshoved og Knudshoved Odde. I byen er der indkøbsmuligheder til jeres lejede sommerhus. Den nærmeste større by Vordingborg, som ligger 10 km fra Skaverup, har desuden gode shoppingmuligheder på den hyggelige gågade, samt nogle gode restauranter og caféer. Tæt ved de mange private sommerhuse i Skaverup er der en smal og stenet strand med flotte strandenge. Her er der lav vandstand og små bølger. Fra området med ferieboliger her ved Skaverup er der ikke ret langt til de mange aktiviteter og seværdigheder på Sydsjælland og øen Falster. Avnø Naturcenter i vest, Kalvehave Labyrintpark i østlig retning, Zoo Park i Næstved, Vridsløse Kirkeruin nord for Næstved, Hulehøj på øen Bogø i sydøst, Masnedø Fort i syd og Rynkebjerg Langdysse ved Ørslev befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra jeres feriebolg i Skaverup.

Naturen omkring Skaverup på Sjælland

Skaverup er omgivet af den lange Knudshoved Odde i vest og Dybsø Fjord i nord. Øst for Skaverup ligger Hov Skov mens Knudskov og Masnedø befinder sig i sydlig retning. Oplev naturen omkring Vordingborg, Præstø Fjord og på Møn og nyd områdernes flora og fauna til vands, til fods eller fra luften. Kajakroning er meget populært her i det sydsjællandske. Nord for Skaverup ved Karrebæksminde Bugt ligger øen Enø, Gavnø med Gavnø Slot, Gunnerslevholm Gods øst for Fuglebjerg, Zoopark ved Næstved, Holsteinborg Slot mod vest, Put & Take ved Bårse, Mindestenen for Gøngehøvdingen ved Lundby, Gisselfeld Kloster og Park samt Bregentved Gods med park ved Haslev, kanofart på Susåen fra Næstved, Sparresholm Gods og Avnø Naturcenter. Tag også på udflugt til ferieøen Møn og oplev den fantastiske undervandsverden ved Møns Klint, når der på GeoCenter Møns Klint bliver arrangeret spændende snorkelture i et af Danmarks mest imponerende naturområde. Møns Klint er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst som ligger øst for Vordingborg. Hvis I kan lide at cykle, så kan I opleve Falsters og Sydsjællands natur og kultur på en frisk måde. Krokodille Zoo i Eskilstrup som ligger 19 km sydvest for Stubbekøbing, er en meget speciel Zoo. Den har nemlig Europas største samling af forskellige krokodillearter. Det er blevet meget populært at opleve Sydsjælland og Møn på cykel. På turistkontorene kan I få brochurer om de markerede cykelruter i området. Der er cykelruter for enhver smag og sværhedsgrad.

Private feriehuse i Skaverup på sydsjælland

I Skaverup ligger de private sommerhuse i et 450 meter bredt område ud til Avnø Fjord og strandengene. På de grønne og delvis åbne og delvis indhegnede sommerhusparceller er der buske og træer, som giver læ mod vinden. Nyd det sidste stykke af turen når I drejer fra Næstvedvej ind til Skaverupvej. Først kommer I gennem den lille landsby Skaverup og få hundrede meter senere får I øje på ”jeres” sommerhus for de kommende 1 til 2 uger, og hvor I kan nyde den friske duft af havet og træerne. I vil møde et indbydende sommerhus, og fordi de fleste feriehuse her i området er energivenlige, er I desuden med til at beskytte naturen og sparer samtidigt penge. Her er et privat sommerhus oftest opført i træ, hvor mange løbende er blevet renoveret, så de lever op til vores gæster krav. I finder således al moderne udstyr i feriehuset, og I finder altid en solkrog på terrassen. I nogle feieboliger er der brændeovn til tiden udenfor sommerferien, og for børnefamilier finder I ofte legeredskaber som sandkasse og gyngestativ. Selv ved et billigt sommerhus er kvaliteten i top, og de dyre sommerhuse har ofte spa og pool. Her på Sjælland er der så mange aktiviteter og seværdigheder, at I skal prøve en 2 eller 3-ugers Sparferie her i det sydsjællandske udenfor hovedsæsonen. Så kan I nemlig opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com, og har desuden mulighed for at se det hele. Det giver også råd til lidt ekstra på jeres udflugter. Hvis I allerede er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Så har I mulighed for at finde et luksus sommerhus med spa og sauna til en billig leje.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Skaverup

Besøg den smukt beliggende købstad Vordingborg med de mange seværdigheder og tilbud. Byens vartegn er Gåsetårnet, som er Nordens bedst bevarede middelaldertårn, bygget af Valdemar Atterdag i år 1365. Sydsjællandsk Museum omfatter rige samlinger fra oldtid til nutid. Historisk Botanisk Have er spændende opdelt i bl.a. en renæssancehave og en urtehave. Vordingborg Kirke har en meget smuk barok altertavle og et overdådigt korgitter. Oplev hver sommer de skiftende udstillinger i det tidligere Masnedø Fort som ligger få km syd for Vordigborg. I Vordingborg er der desuden legepladser for børnene ved Kirkeskoven og Rådhusparken. Når børnene er med på sommerhusferie i Skaverup, er I nød til at besøge forlystelsesparken BonBon-Land, som ligger i Holme Olstrup i nærheden af Næstved. Det er en skøn oplevelse for hele familien. Herregården Gavnø ved Næstved byder inden for på slottet eller til en havevandring i parken. Guiderne fortæller jer om Gavnøs spændende historie. Gavnø Slot har desuden en af Danmarks smukkeste blomsterparker. I Smålandshavet ligger der flere malerisk smukke småøer som for eksempel Askø, Femø og Vejrø der venter på jeres besøg. Den smukke købstad Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag og for hele familien. Der er blandt andet Tsarens Hus, Middelaldercenteret, Legetøjsmuseet, Kunstmuseet Fuglsang, Brandværnsmuseet og en borgruin fra 1253. Besøg sammen med børnene Farmorhuset i Vordingborg som er et oplevelseshus og legecafé. Her bliver I underholdt på en sjov måde, mens børnene kan lege. I kan købe kaffe, saftevand samt hjemmebagt kage og meget mere. Besøg den livlige handels- og stationsby Næstved, ca. 10 km mod nord, som er omgivet af smukt natur, og som byder på en række historiske seværdigheder samt gode shoppingmuligheder. Marienborg Gods med den flotte Slotspark ligger i nærheden af Damsholte på Møn. Nyd en ferie i et billigt sommerhus i det sydsjællandske og besøg de mange spændende seværdigheder på Sjælland.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Skaverup Sommerhus, Skaverup

   Reg.nr.: 92-6518

   550 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3