Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Smidstrup Strand

Smidstrup er en dejlige badeby med sommerhuse og atmosfære på Nordsjælland

Området med sommerhusudlejning ved Smidstrup Strand ligger vest for Feriebyen Gilleleje ved den nordsjællandske kyst. Her finder I en dejlig strand, skønne naturområder, fred, ro, gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien. Hele byen Smidstup er præget af de mange private sommerhuse. Smidstrup by ligger lidt inde bag kysten, og her findes indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer. Også ferienbyen Gilleleje har gode indkøbsmuligheder og hvis I kører lidt længere mod øst, så kommer I til Havnebyen Helsingør, hvor I desuden har gode shoppingmuligheder. Stranden ved Smidstrup er 40 meter bred, den har flere badebroer og vandet er lavt og roligt. Det gør Smidstrup Strand til en børnevenlig strand, hvor det Blå Flag vejer. Nyd jeres ophold ved stranden med sandslottebyggeri, badning og boldspil. Hvis I bor i et privat sommerhus lidt længere inde i landet, skal I ca. 300 meter fra stranden krydse Smidstrup Strandvej.

Naturen ved Smidstrup Strand på Sjælland

Smidstrup Strand er kendt for sommerhusudlejning, og er omgivet af ferieområdet ved Gilleleje i øst og sommerhusområdet Udsholt Sand i vest. Mod nord ligger det forholdsvis rolige Kattegat og i sydlig retning ligger byen Græsted og den store Gribskov samt Esrum Sø. Et typisk sommerhus i Smidstrup ligger på sommerhusgrunde med mange buske og træer. Hele området er meget grønt, og indbyder til en afslappende ferie. Troldeskoven hører til den vestlige del af Tisvilde Hegn, som strækker sig helt fra Tisvildeleje og langs kysten til Asserbo Plantage. Det er en speciel skov, som skal opleves. I Nordsjælland er I aldrig langt fra kysten, og derfor vælger mange sommerhusudlejning i Smidstrup. Der er over 400 km kyststrækning, som giver jer mulighed for at nyde havet, havnene og strandområderne. Gribskov som ligger syd for jeres sommerhus i Smidstrup, er en af Danmarks største skove med 5500 ha. I oldtiden dækkede skoven hele Nordsjælland. Ved Græsted kan I se resterne af Esrumkanalen, som i begyndelsen af 1800 blev gravet fra Dronningmølle ved Kattegat og til Esrum Sø for at gøre transporten af brænde fra Gribskov til hovedstaden lettere. Heatherhill ved Vejby er et bakket og fredet naturområde med store lyngbakker, som går helt ud til Kattegat i nærheden af Rågeleje. Heatherhill er dækket af hede og lyngplanter.

Spændende sommerhuse ved Smidstrup

Udvalget af sommerhuse spænder fra de billige sommerhuse og op til de spændende luksus sommerhuse. Et privat sommerhus ved Smidstrup Strand ligger i et ret stort område, som strækker sig fra stranden og op til 1,5 km ind i landet. Så det kan godt tage 25 minutter at gå fra et af de bageste billige sommerhuse og ned til stranden. Til gengæld er der rolige og kun lidt befærdede veje at gå på, og I kan nyde naturen undervejs. Den nordsjællandske kyst er præget af grønt og smukt natur, bakker, skovområder og frodige marker. Gilbjerghoved er et 25 ha stort og rekreativt naturområde, som ligger som en grøn oase mellem Gilleleje og Smidstrup Strands private sommerhuse. Mange hundeejere tager deres hund med på ferie i sommerhus ved Smidstrup Strand blandt andet på grund af de mange hundeskove i Nordsjælland. Desuden fordi priserne hos sommerhusudlejning.com er rimelige, og vi har en del sommerhuse, hvor det er tilladt med et ophold med hund. Der er hundeskove i Ravnsholt Skov og Tokkekøb Hegn ved Allerød, i Esrumlund ved Græsted, den vestlige del af Nøddebo Holt ved Esrum Sø og i Præstevang og Selskov omkring Hillerød. Et sommerhusophold i Smidstrup Strand giver jer større frihed og mulighed for selv at tilrettelægge jeres Ferie. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje ferieboliger i alle størrelser, prisklasser, typer og beliggenheder. Mange københavnere tager en billig Last Minute tur i sommerhus, eller vælger en weekend i sommerhus i Smidstrup.

Aktiviteter og attraktioner på Nordsjælland

Besøg Gl. Holtegaard ved byen Holte som er en kunsthal med skiftende udstillinger af ny og ældre kunst. I den flotte kunstbygning bliver der vist både moderne-, ældre- og samtidskunst. Øresundsakvariet i Helsingør, som ligger nord for København, er et saltvandsakvarium og videnpædagoisk center for havmiljø. Færgen Frederiksborg sejler på slotssøen rundt om det pragtfulde Frederiksborg Slot i Hillerød. Der er afgang hver ½ time fra Hillerød Torv, Rosenhaven og Barokhaven. Hornbæk Kirke har et alterbillede som blev malet af guldaldermaleren C. W. Eckersberg. Den forestiller Jesus og den samaritanske kvinde og blev hængt op i kirken i 1838. Se udgravningerne af landsbyen Torup i Tisvildelejeområdet som med sine 16 gårde blev forladt da sandflugten hærgede egnen i 1500-tallet. Når I bor i sommerhus i Smidstrup skal I sammen med børnene besøge Smidstrup-Farmen, som er beliggende ved Smidstrup Strand. Her finder I alle de danske bondegårdsdyr omgivet af en dejlig natur. Rudolph Tegners Museum & Statuepark ved Dronningmølle er et fantastisk monument for en kunstner. Den blev udtænkt og opført af billedhuggeren Rudolph Tegner himselv (1873-1950). Besøg den dejlige badeby Smidstrup, og bo i et af de spændende private sommerhuse.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1786

   900 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1572

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1834

   225 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1790

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1822

   700 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1838

   750 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Smidstrup Strand Sommerhus, Smidstrup Strand

   Reg.nr.: 93-1835

   825 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2