Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tikøb

Tikøb ligger i Nordsjælland - mellem Helsingør den 'uberørte' Esrum Sø.

Nordsjælland er et sandt ferieeldorado. Fra Tikøb har I hverken langt til Esrum sø (ca. 4 km) eller til byen Helsingør (ca. 13 km) med dens talrige forretninger.
Området byder på seværdigheder, aktivitetstilbud, en færgeforbindelse til Sverige og Øresunds herlige strande. Tikøb er en lille, levende og aktiv landsby med forretninger, en kirke og et museum. Nyd en afslappende ferie blandt den venlige lokalbefolkning, eller tag en afstikker til Sverige - turen med færgen fra Helsingør til Helsingborg tager kun 20 minutter.

- Tikøb

Tikøb Frysehus (ca. 3 km) er et lille museum, der viser, hvordan man i fordums tid klarede sig uden køleskab og fryser, og som også fortæller en historie om Tikøbs fortid.
Ca. 5 km fra Tikøb ligger det gamle cistercienserkloster Esrum Kloster fra 1151 midt i et uberørt skov- og marklandskab. I klosterbygningerne er der forskellige udstillinger, og i den skønne klosterhave findes der et stort antal urter.
Også ruinerne af Gurre Slot er et besøg værd (ca. 7 km). Her bliver fortiden levende og om natten siges det, at der spøger.
Hornbæk Kunstmuseum (ca. 8 km) er et kulturelt mødested med skiftende kunstudstillinger.
På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer af gips og marmor udstillet (ca. 11 km).
I Dronningmølle finder I også Munkeruphus, et udstillingssted med kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur.