Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Atterup

Atterup er ferie i sommerhus med spændende og lærerige oplevelser i Odsherred

Ferieområdet Atterup er beliggende i Odsherred på Nordsjælland, kun få km øst for den lille by Asnæs. I disse omgivelser kan I nyde en dejlig og afvekslende natur samt de mange underholdende, spændende og lærerige ferieoplevelser for enhver smag og alder. Jeres ferieområde er præget af kunstnere, som maler abstrakte motiver, der illustrerer Odsherreds naturskønne landskab, eller gengiver motiver fra andre verdener på akvareller. Vandhunde har et utal af muligheder her og kan bade ved Lammefjorden eller ved de skønne strande i bugterne på Sjællands nord- og østkyst. Det er muligt at købe dagligvarer til jeres ophold i sommerhus omkring 7 km fra ferieområdet, og ønsker I at handle i større stil eller gå til shopping, kan I besøge Nykøbing Sjælland, som ligger 20 minutters kørsel fra Atterup eller byen Holbæk, som ligger ikke så langt væk. Den gode beliggenhed af området med sommerhuse i Atterup gør, at I kan tage på udflugt til byerne Holbæk, Kalundborg, Roskilde og Nykøbing Sjælland, som alle sammen ligger indenfor en 45 minutters kørsel fra Atterup. Atterup har ikke nogen egentlig sandstrand, men der er en badebro, som giver mulighed for et bad i det lave vand ved kysten. En ferie i sommerhus i Atterup henvender sig til dem, der gerne vil slappe af i den smukke natur her ved Lammefjorden, og samtidig gerne vil opleve livet i byerne omkring. Kirker, slotte, ruiner, museer, forlystelsespark, badeland og oldtidsminder indbyder til udflugter.

Naturen i Atterup ved Lammefjorden

Atterup med de mange private sommerhuse er omgivet af Lammefjorden i øst og Kongsøre Skov i nord. I sydlig retning ligger Nordkanal, som forbinder Lammefjord med Nekselø Bugt. Tag på Kajakkursus i KajakOasen i Grevinge og oplev Odsherred og naturen i Lammefjorden helt tæt på. Besøg en moderne kvægavler på en gård med en smuk udsigt over Isefjorden. Dalsbakkegård avler Aberdeen Angus, og der er en besætning på omkring 240 dyr. Sejl med en kutter ud i Isefjorden og fang fladfisk. Der er fiskestænger, madding og naturvejleder om bord, så alle kan være med. Oplev de smukke fjorde her i Nordsjælland fra en motorbåd. Fjordland i Holbæk udlejer moderne motorbåde, som kan sejles af alle, også uden forkundskaber eller certifikater. Nekselø er en fredet ø, beliggende ca. 1½ km fra Havnsø. Den har en helt speciel natur og er kendt for sine klokkefrøer. På skrænterne findes mange sjældne planter, og et rigt fugleliv. Audebo Dæmningen ved Grevinge er en god fiskeplads for lystfiskere. Kongsøre Skov & Kongsøre Næbbe, Vesterlyng - Nyrup Bugt og Overby Lyng - Sj. Odde kan også anbefales. Put & Take søen Brynshøj Sø ligger lige uden for Højby. Golfere har i området Odsherred valget mellem 3 golfpladser. Børnene kan glæde sig til et besøg i Sommerland Sjælland med over 60 aktiviteter og det største badeland på Sjælland.

Hold ferie i privat sommerhus i Odsherred

Et privatejet sommerhus ved Atterup ligger i en 300 meter bred bue omkring bugten ved Lammefjordens strandenge. Det lave og rolige vand ved Fjorden indbyder til soppeture. Vores sommerhuse ligger på små hyggelige sommerhusgrunde med buske og træer, og mange steder omgivet af levende hegn. Mange hundeejere nyder deres ferie i sommerhus sammen med deres hund, og går lange ture langs kysten. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus, som er velegnet til et ophold med hund. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet have på grunden. I vil opleve at et sommerhus i Odsherred er meget forskelligt i byggestil, størrelse og prisleje. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus til rimelige priser, også i højsommeren. Udenfor højsommeren kan I vælge en 14 dages Sparferie, hvor I nemt kan finde et billigt sommerhus. En ferie i sommerhus giver jer den frihed og fleksibilitet, og I bor midt i naturen. Er I rejseklar? Så kan vi anbefale jer at se på vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Der har I mulighed for at finde et mere luksuriøst sommerhus med spa og sauna til billige penge.

Aktiviteter i nærheden af Atterup på Sjælland

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland, Zoo i Asnæs samt områdets interessante museer er alle oplagte udflugtsmål under jeres ferie i sommerhus i Atterup. Golfspillere kan ligeledes udfolde sig her og lystfiskere kan fange karper i Lammefjordens kanaler, tæt ved Atterup. I Grevinge, kun 2 km fra jeres sommerhus, kan I besøge kunstneren Wilja Bech i Galleri Ærtebjerg og beundre hendes inspirerende oliemalerier. Ifølge kunstneren selv skaber hun en anden verden end den eksisterende i hendes motiver. Kunstinteresserede bør ligeledes lægge vejen forbi ’Huset, Asnæs’, hvor der hver måned arrangeres skiftende udstillinger med malerier, grafik, skulpturer og kunsthåndværk. På Odsherred Kunstmuseum i Asnæs vises landskabsmaleriernes udvikling. Giv børnene en god oplevelse og besøg Odsherreds Zoo Dyrepark i Asnæs, hvor I kan skifte bekendtskab med flere end 600 dyr, fordelt på omkring 100 arter. I Odsherreds Trafikmuseum i Høvre som ligger ca. 19 km fra jeres sommerhus i Atterup, kan I lære mere om den lokale post- og trafikhistorie. Tag med hele familien til Nygårdens Gårdbutik i Nykøbing Sjælland og få en trækketur rundt i plantagen på en pony. Tag også på en spændende vandring fra det sagnomspundne Dragsholm Slot ved Hørve til de imponerende højder på Vejrhøj sammen med hele din familie. På Dragsholm Slot kan I opleve en rundvisning i børnehøjde med en spændende skattejagt. Besøg slottet og hør om det gamle slots historie og dets mange ”Spøgelser”. I Holbæk Klatrepark kan vovehalse blandt jer afprøve deres klatreevner i skovens trætoppe. Der er selvfølgelig professionel instruktion. Roskilde Skatepark er gratis for alle der kan køre på skateboard, rulleskøjter eller BMX-cykel. Parken kan I benytte fra solopgang til den kunstige belysning slukkes. Hos Youfly i Roskilde kan I hos det eneste sted i Europa teste jeres evner i en simulator, som både jagerpilot, Formel 1 kører eller Helikopter pilot. Vælg sommerhusudlejning i Odsherred.