Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ore Strand, Sj.

Det naturskønne sommerhus område Ore Strand ligger ved Sjællands sydkyst

Ore Strand ligger ved Masnedsund kun 2 km vest for Handelsbyen Vordingborg, og byder på mange billige private sommerhuse. Ore Strand er et roligt og hyggeligt ferieområde, som ligger i den smukke natur, hvor I kan kombinere en afslappet Badeferie med en byferie. Skovene og kysten ved Masnedsund og Østersøen byder på store landskabelige oplevelser, samt gode udflugts- og bademuligheder. Der er nogle storslåede naturoplevelser, I kan få her i området. For eksempel Møns Klint, som ligger få km øst for Vordingborg. I handelsbyen Vordingborg er der en hyggelig lystbådehavn syd for Gåsetårnet, dejlige grønne områder, gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt restauranter og caféer. I Vordingborg kan I købe ind til jeres sommerhus i Ore Strand. Der er en god, smal sandstrand med badebroer ved Ore Strand, som har lave og rolige vandforhold. Det gør stranden velegnet til familier med børn, og derfor populært til sommerhusudlejning.

Naturen omkring Ore Strand

Ferieområdet Ore Strand er omgivet af Masnedsund og Masnedø i syd og Kuskeskoven i nord. 2 km mod øst ligger købstaden Vordingborg og i vestlig retning ligger Oreby Skov og Avnø Fjord. Møns Klint er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst som ligger øst for Vordingborg. Den hører til de mest storslåede naturoplevelser i Danmark. For at alle, også kørestolsbrugere og forældre med barnevogn kan nyde udsigten fra Møns Klint, er der anlagt en 267 meter lang træbelagt sti, som fører jer til udsigtspunktet Freuchens Pynt. Strandene, kysterne og skovene på Sydsjælland indbyder både til aktiviteter på vandet, vandreture i skovene og muligheder for at finde fossiler. Oplev naturen omkring Vordingborg, Præstø Fjord og på Møn og nyd områdernes flora og fauna til vands, til fods eller fra luften. Kajakroning er meget populært her i det sydsjællandske.

Private sommerhuse ved Ore Strand

De private sommerhuse ved Ore Strand ligger i et 200 meter bredt bælte bag stranden. Det tager derfor kun et par minutter at gå til stranden. De fleste sommerhuse ligger på mindre grunde omgivet af buske og træer. Til jer der ønsker en afslappende ferie med gåture, badning, shoppingture eller fisketure er et ophold i privat sommerhus i Ore Strand lige det rigtige. Når I holder jeres ferie i et privat sommerhus i Ore Strand, kan I gøre det gennem sommerhusudlejning,com. I har den store fordel, at I bor midt i naturområdet og den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie lige som det passer jer. De fleste private sommerhuse er indrettet efter ejerens hjemlige smag, og der er alt det I behøver til en afslappende ferie. Her i Ore Strand er der ferieboliger i forskellige prisklasser, og det er hemt at finde billige sommerhuse. Ved Sydsjællands kyst kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugeophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til lave priser. Hvis I er rejseklar, kan I prøve vores Last Minute Tilbud. Der har I mulighed for at leje selv et luksus sommerhus med spa og internet til en billig pris.

Aktiviteter og attraktioner

Med Danmarks længste kyststrækning er øen Møn og Sydsjælland det ideelle feriested, når I vil have oplevelser på og i vandet. Her kan I dykke, ro i kajak, fange fisk, sejle, bade i de blå bølger og kitesurfe. Der findes mange museer i Sydsjælland og på Møn. Besøg blandt andet GeoCenter Møns Klint, Køng Museum, Danmarks Smykkemuseum, Danmarks Borgcenter, Thorvaldsen Samlingen ved Præstø, Liselund og Grundtvigs Mindestuer. Der er også mange gallerier og udstillinger i området. Oplev hver sommer de skiftende udstillinger i det tidligere fort på Masnedø, som ligger få km fra jeres sommerhus ved Ore Strand. I et gammelt og fredet pakhus midt i Købstaden Præstø udstiller både amatører og professionelle på Galleri Hestestalden. Det er blevet meget populært at opleve Sydsjælland og Møn på cykel. På turistkontorene kan I få brochurer om de markerede cykelruter i området. Der er cykelruter for enhver smag og sværhedsgrad. Når I har børnene med på ferie, skal I besøge BonBon-Land, som ligger i Holme Olstrup nord for Næstved. Det er en dejlig oplevelse for hele familien. Tag en tur til Nykøbing Falster under jeres feriophold i sommerhus. Denne smukke købstad byder på noget for enhver smag og for hele familien. Der er blandt andet Tsarens Hus, Middelaldercenteret, Legetøjsmuseet, Kunstmuseet Fuglsang, Brandværnsmuseet og en borgruin fra 1253. Der er også en del legepladser i området for jeres børn. I Vordingborg er der legepladser ved Kirkeskoven og Rådhusparken. Når I kommer til Møn er der legepladser i Stege bag Sukkerfabrikken, ved Rosengårdshaven, på Rønnevænget og ved Stege Voldanlæg. Lej et privat sommerhus i naturskønne Ore Strand på Sjælland.