Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Havnsø

Lej et billigt sommerhus i kystnære Havnsø på Sjælland

Havnsø er et lille færgeleje med billige sommerhuse ved Nordvestsjællands kyst med en lang historie. Det formodes, at der allerede fra det 14. århundrede fra dette sted har været overfart til øerne Nekselø og Sejerø. Havnsø hører til området Odsherred, som er kendt for sit ganske særlige lys, og da de private sommerhuse i dette område ofte ikke bliver lejet ud til turister, men bebos af ejerne, virker denne region stadig 'typisk dansk'. Såvel natur- og badeoplevelser som kultur og seværdigheder venter jer her, og det er faktisk muligt at leje sommerhus i området. Dagligvarer kan købes i området, og den nærmeste større by er Kalundborg, ca. 22 km derfra, med dens spændende havnemiljø, den ganske særlige bydel fra middelalderen med smalle stræder og velbevarede bindingsværkshuse. I Kalundborg er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder i den hyggelige bymidte med mange butikker,restauranter, caféer og forretninger. Havnsø har en dejlig sandstrand med roligt og lavt vand hvor der er sandbund. Det gør området til det ideelle feriested for familier i sommerhus med børn. Der vejer selvfølgelig det Blå Flag ved Havnsø Strand. Når I vælger sommerhusudlejning ved Havnsø, bor I tæt ved mange aktiviteter og seværdigheder i Odsherred. Skambæk Mølle Skanse ved Kalundborg, Kalundborg Museum, stendyssen ved Faurbo, Dragsholm Golfklub ved Fårevejle, Odsherred Zoo i nordøst, Odsherreds Eventpark øst for Havnsø, Lammefjorden, Kong Øres Grav ved Lammefjorden, Galleri 3G og Ulkerup Landsby i nordøst befinder sig alle sammen indenfor 30 minutters kørsel fra feriebyen Havnsø.

Naturen omkring Havnsø i Odsherred på Sjælland

Området med private sommerhuse i Havnsø er omgivet af Nekselø Bugt og øen Nekselø i nord. I vestlig retning ligger Vesterlyng og Saltbæk Vig, mens Bjergsted Bakker ligger i syd. I østlig retning ligger Lammefjord Kanalen. Hvis I interesserer jer for den fjerne danske fortid, kommer I til at se mange oldtidsgrave i Odsherred. En jættestue ved Højby hører til de best velbevarede grave i Danmark. I graven som har 2 kamre og en diameter på 26 meter fandt hele 98 mennesker deres sidste hvile. I nærheden af Havnsø, befinder naturreservatet Vesterlyng sig, som er det største hedeområde på Sjælland. Her er der små søer, vådområder som Saltbæk Vig og enge hvor der gror mange sjældne planter. Sejl fra Havnsø en tur til øen Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere jættestuer og en bautasten. Lyset og landskabet i Nordvestsjælland og især ved Sejerø Bugten, har tiltrukket en del kunstnere. Besøg nogle af de mange kunstnere og kunsthåndværkere i deres gallerier og udstillingssteder. I kan også udforske ferieområdet Odsherred på cykel eller til fods. Der er over 300 km markerede cykel- og vandreruter som venter på jer.

Lej et privat sommerhus i Havnsø på Sjælland

I Havnsø ligger vores sommerhuse i et ca. 300 meter bredt område bag stranden og strandengen. Der er således ikke mere en 5 minutters gang til den gode sandstrand. I Havnsø kan I slappe af og nyde en stille ferie i sommerhus med mulighed for udflugter til Odsherreds seværdigheder. De fleste sommerhuse i Odsherred har en rolig beliggenhed i plantagerne, hvilket også gælder de helt billige sommerhuse. I Havnsø kan I holde en Miniferie på 2-5 dage i sommerhus eller booke 1 eller flere ugers ophold lørdag til lørdag. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven og lejer gennem sommerhusudlejning.com et sommerhus som er egnet til et ophold med hund. Mange sommerhuse i Odsherred er gennem de seneste år blevet renoveret og fremstår moderne og af god kvalitet. En del sommerhuse har også brændeovn, som giver en hyggelig varme på en kølig forårs- eller efterårsaften, samt havemøbler og legeredskaber for børn. Omdrejningspunktet om sommeren er ofte terrassen, som er det ideelle sted at hygge sig med familien om aftenen og nyde aftensmaden sammen, mens solen går på hæld. En ferie i sommerhus i Odsherred sammen med familien behøver ikke være dyr. Prøv en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen hos sommerhusudlejning.com, eller find et billigt sommerhus med vores Last Minute sommerhusudlejning.

Spændende aktiviteter og seværdigheder i nærheden af Havnsø

Havnsø Mølle er en hollandsk mølle fra 1822. Nyd stemningen på havnen, eller tag med færgen til den bilfrie ø Nekselø, der med sit smukke og spændende landskab, det rige dyreliv og den storslåede udsigt er et besøg værd. I kan også sejle til øen Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere jættestuer og en bautasten. Dragsholm Slot er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan byde på mange spøgelseshistorier. Til slottet hører en meget skøn slotspark. Kalundborg har Danmarks eneste kirke med 5 spir. Besøg Bregninge Amfiteater, eller prøv en racertur på Svebølle Gokartbane mod syd. Odsherred har noget at byde på til både de store og de små. Sommerland Sjælland samt et Miniland til de helt små hører til Danmarks sjoveste familieattraktioner. Parken rummer mere end 60 spændende forlystelser, som for eksempel veteranbiler, wildwestby, kanoroning, klatrebane, Junglesti, samt Amazonas og det kæmpestore vandland med en masse vandrutsjebaner og bassiner. Besøg også Lumsås Mølle som er et arbejdende Møllemuseum. Odsherreds Kunstmuseum ligger midt i det naturskønne Odsherred og har til huse i det Hvide Hus i Asnæs. Tag fra markedspladsen i Vig en tur med hestevogn eller kør med et museumstog der har et lokomotiv fra 1899. Besøg middelalderbyen Kalundborg med de brostensbelagte, smalle stræder og velbevarede bindingsværkshuse. Tag hele familien med på en fantastisk ferie i privat sommerhus i Odsherred på Sjælland.