Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Høve Strand

Fra Høve Strand har I udsigt over Sejerø-bugten og Sjællands Odde

Det rolige og hyggelige område med billige sommerhuse Høve Strand ligger på Vestsjællands nordkyst, lige ud til Sejrø-bugten. Her finder I fred, ro, en dejlig natur, lange strande og masser af vand, som egner sig til badning, surfing, dykning, lystfiskeri og sejlads. Området er ideelt for især naturelskere og lystfiskere. I området er er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, og i Holbæk, som ligger ca. 30 km mod sydøst, finder i et utal af butikker, restauranter, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder. Der er der gode muligheder for shopping og restaurantbesøg. Ved Høve Strand er der en god og bred badestrand med strandenge, små bølger og lav vandstrand. Her hvor havbunden er med sand, kan I soppe i vandet. Høve Strand er en børnevenlig strand hvor familier med deres børn kan nyde solen, bade i de små bølger, spille beach volley eller gå en tur langs stranden. Herfra er der ikke langt til den mange aktiviteter og seværdigheder i Odsherred. Odsherred Zoo kun få km herfra, Svinninge Modeljernbane i syd, Odsherreds Eventpark i sydøstlig retning, Galleri 3G i øst, Ulkerup Landsby i øst, Næsholm Borgruin i nordøst og Lumsås Mølle i nord befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Høve Strand. Derfor vælger mange sommerhusudlejning i Høve Strand på Sjælland.

Naturen ved Høve Strand på Sjælland

Ferieområdet Høve Strand er omgivet af Høve Skov i vest og Sejerøbugten i nord. I østlig retning ligger Jyderup Skov mens Nordkanal ligger syd for området. I nærheden af Havnsø, befinder naturreservatet Vesterlyng sig, som er det største hedeområde på Sjælland. Her er der små søer, vådområder som Saltbæk Vig og enge, hvor der gror mange sjældne planter. Lystfiskere der bor i sommerhus i Odsherred og ved Sjællands Odde, har gode betingelser. Fiskekutteren Marianne F er en 24 meter lang fiskekutter, der sejler med jer fra Sjællands Odde på makreltur. Lyset og landskabet i Nordvestsjælland har tiltrukket mange kunstnere. Besøg nogle af de mange kunstnere og kunsthåndværkere i deres gallerier og udstillingssteder. De rolige og lave vandforhold ved strandene gør Odsherred til et af de mest børnevenlige feriehusområder i Danmark. I kan også udforske ferieområdet Odsherred på cykel eller til fods. Over 300 km markerede cykel- og vandreruter venter på jer. Golfere har i området Odsherred valget mellem 3 golfpladser. Ved Højby ligger Odsherred Golfklubs bane og ved Fårevejle kan I prøve Dragsholm Golf Klubs bane. I Lumsås Mølle bliver også i dag malet korn på gammeldags vis. Med færgen kan I fra Odsherred nå til Kattegatøerne Sejerø og Nekselø.

Billige sommerhuse med udsigt ved Høve Strand

Ved Høve Strand i Odsherred ligger de private sommerhuse i et ca. 1,1 km bredt område bag en god badestrand med strandenge. Fra et af de bagerste ferieboliger tager det ikke mere end en 15 minutters gang gennem feriehusområdet for at nå det dejlige strandområde. De mange feriehuse som er i forskellige størrelser, byggestil og prisklasser, ligger på parceller som er præget af plantageområdet her ved Sejerø Bugt. Mange sommerhuse er omgivet af store træer andre igen er omgivet af hække. Det skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus. Der er i området mange velegnede og billige sommerhuse til en ferie med hund, hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I trygt lade jeres hund opholde sig eller I kan gå en tur med hunden langs stranden og nyde det gode vejr. I møder sommerhuse som af deres ejer er blevet indrettet med moderne udstyr samt lyst og venligt. Her er alt det nødvendige udstyr til afslapning og madlavning. Der er desuden private sommerhuse som har legeredskaber som sandkasse og gyngestativ, samt cykler og brændeovn. Den danske natur her på Odsherred er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus i området, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. mange vælger 2 uger i sommerhus, og her kan vi anbefale sparperioderne udenfor højsæsonen. Ved en sparferie opnår I 3 dage gratis, og dermed finder I nemt et egnet billigt sommerhus ved Høve Strand.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Høve Strand

Fra den smukke gamle Høve Mølle har I en flot udsigt over Sejerø Bugt og Sjællands Odde. I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs, kun 3 km mod sydøst, kan I opleve 600 dyr, fordelt på 100 forskellige arter. Det tager kun 10 minutter at køre til Dragsholm Slot i Hørve, som er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har både fangekælder og spøgelseshistorier. Til slottet hører også en smuk slotspark. Jættestuen ved Højby er en af Danmarks bedst bevarede jættestuer med to kamre. Jættestuen er 4,5 m høj, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Udstilling fra udgravningen kan ses på det nærliggende Stenstrup Museum. Odsherreds Kunstmuseum ligger midt i det naturskønne Odsherred og har til huse i det Hvide Hus i Asnæs. Odsherred har noget at byde på til både de store og de små. Når I har børnene med på ferie i sommerhus ved Høve Strand, kan I glæde dem med et besøg i Sommerland Sjælland, nord for Svinninge, med sine over 60 aktiviteter og det største badeland på Sjælland. På havnen i Rørvig er der om sommeren en masse aktiviteter til feriegæster i alle aldre. I kan fange krabber fra molen sammen med børnene eller købe nogle delikatesser i havnens fiskehus. Malergården fra 1935, som kunstmaleren Sigurd Swane (1879-1973) har bygget, står nu som et kunstnerhjem med mange billeder af Sigurd Swane. Tag fra markedspladsen i Vig en tur med hestevogn eller kør en tur med et museumstog der har et lokomotiv fra 1899. Det går ikke så stærkt, så I kan ligefrem plukke blomster under turen. I feriebyen Vig er der om sommeren også loppemarked hver uge. Det populære Vig Festival tiltrækker hvert år mange musikglæde mennesker. I Odsherred venter en del seværdigheder og dette kombineret med et billigt sommerhus, giver den perfekte ferie.