Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Greve Strand

Greve Strand er beliggende i den indbydende Køge Bugt, kun 30 km fra København.

Sommerhusområdet ligger i Køge Bugt, omgivet af skov, strand, mange søer og småbyer, som f.eks. Greve (ca. 2 km) og Ishøj (ca. 7 km), der byder på spændende kulturskatte. Det er muligt at købe dagligvarer inden for en radius af 1 km.
Glæd jer til en ferie, hvor I kan vælge ud fra en stor mængde af oplevelser. Nyd den friske brise fra havet og talrige aktiviteter på den rene strand, oplev den storslåede natur eller tag del i det sprudlende liv i Danmarks hovedstad.

- Greve Strand

Besøg Greve Museum (ca. 6 km), som er et spændende, utraditionelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og udstillinger.
I Ishøj (ca. 7 km) kan I bl.a. besigtige Ishøj Kirke, der stammer fra år 1150.
I landsbyen Tranegilde (ca. 10 km) ligger Bredekærgård, hvor markerne stadig, som i gamle dage, bliver pløjet med heste.
Besøg også byen Køge med dens hyggelige, gamle bydel, en stemningsfyldt bådehavn, museerne Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjsmuseum, en fortryllende kirke, gågaden, markedsdagene og gode restauranter (ca. 22 km).
Besøg evt. også hovedstaden København (ca. 30 km) med dens levende kulturliv, museer, musikliv, teatre, gallerier, fornøjelser og den længste gågade i Europa - Strøget, ligesom attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere.