Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sejerø

På den naturskønne Sejerø kan I opleve et mildt klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere historiske monumenter.

En times sejlads fra den nordvestsjællandske by Havnsø bringer jer til den helt enestående Sejerø. Sejerø er 11 km lang og 2 km bred og byder på en unik natur med et rigt dyre- og planteliv, et mildt klima, gode badestrande, et fyrtårn samt gravhøje, en jættestue og en bautasten. Sejerby er øens hovedby, og her finder I en dagligvarebutik. Sejerø byder på flere spisesteder rundt omkring på øen. Bl.a. også i den hyggelige lystbådehavn. På øens vestligste spids ligger Sejerø Fyr, omgivet af dejlige badestrande på begge sider.
Når I holder ferie i sommerhus på Sejerø har I fred og ro, men også mulighed for mange friluftsaktiviteter som fx cykling, vandring og drageflyvning. Sejerø er kendt for sin uspolerede natur, spændende dyr og planter samt sommerhusudlejning.

- Sejerø

På Sejerø kan I opleve flere oldtidsminder i form af gravhøje fra bronzealderen samt en langdysse på den nordlige spids af øen og en bautasten.
Besøg det 19 meter høje, gule Sejerø Fyr, som er opført i 1852 på Sejerøs nordvestligste punkt Gniben. Fyret ligger kun 2 meter fra skrænten, og I kan komme op i fyret i følge med fyrpasseren. I klart vejr kan I se helt til Jylland herfra.
I Sejerø Kulturhus kan I se forskellige udstillinger og høre foredrag. Sejerø Museum er indrettet som en købmandshandel fra gamle dage og bag købmandshandlen kan I opleve en kunstudstilling af kunstnere, der har tilknytning til Sejerø.
Sejerø Kirke fra år 1300 er åben i dagtimerne, og I har mulighed for at kommer op i kirketårnet.