Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Roskilde

Naturskønt ferieområde ved Roskilde Fjord i nærheden af en af de ældste byer i Danmark

Roskilde er det ideelle feriemål for badeferie med familien, naturoplevelser og indblik i Danmarks historie og kultur.
Hvis I holder ferie på Sjælland, kan I nyde nogle afslappende dage ved dejlige strande, besigtige kongeslotte, gå lange ture i de store skove, sejle over til små øer, besøge forlystelsesparker som Sommerland Sjælland og gøre brug af det store kulturelle udbud i København.
Jeres ferieområde er præget af det smukke naturområde ved Roskilde Fjord.
Roskilde Fjord hat er rigt fugleliv og indbyder til badning, lystfiskeri og forfriskende spadsereture i det enestående landskab.
Inden for en radius af 3 km er der mulighed for at købe dagligvarer, og ca. 15 km fra jeres sommerhus ligger Roskilde, en af de ældste byer i landet. I Roskilde finder I den smukke domkirke, spændende museer og gode indkøbsmuligheder.

- Roskilde

Roskilde, en af de ældste byer i Danmark, var for mere end 1000 år siden vikingernes handelsplads og har siden udviklet sig til at blive en betydningsfuld by. Den smukke Roskilde Domkirke med de røde teglsten er kun én af de mange seværdigheder i denne by.
I domkirken finder I gravkapeller og et interessant museum, der fortæller om Roskilde Domkirkes tusindårige historie. Se bl.a. den kostbare klædedragt, som Christian IV.'s børn blev begravet i.
I Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan I besigtige skibe fra vikingetiden samt andre nordiske både (15 km).
Mange gravhøje i Bramsnæs området vidner om Danmarks bebyggelse i oldtiden.
På nordsiden af Ådalen, Ejby Ådal, finder I bautastenen Troldbykællingen, og på Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge kan I erfare mere om, hvordan folk levede i dette område - fra oldtiden op til i dag (14 km).