Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hundested

Let privat sommerhus i Hundested på Nordsjælland med vand til 3 sider

Området med private sommerhuse i Hundested ligger ca. 8 km vest for byen Frederiksværk på Nordsjælland. Hvis I er tilhængere af sol, hav og et afvekslende landskaber, så er ferieområdet ved Hundested måske det helt rigtige. Især lystfiskere og sejlere vil få meget ud af en ferie på halvøen Halsnæs, der er omgivet af vand på 3 sider. Også gæstfriheden og den ganske særlige stemning gør Hundested til et dejligt feriested, og derfor vælger mange sommerhusudlejning i området. Hundested er kendt for at få de fleste soltimer og den mindste mængde regn på Sjælland. Området med vores sommerhuse ligger kun få hundrede meter fra havet, og byder på alt fra billige sommerhuse til større og moderne sommerhuse. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus i området, og Hundested 2 km derfra og Frederiksværk som ligger 10 km mod øst er de nærmeste større byer, hvor der også er shoppingmuligheder. Stranden nord for Hundested er sandstrand med en del sten og mange høfder foran kysten, for at forhindre at havet gnaver i klitterne. Strandområdet er ikke velegnet til kørestolsbrugere og feriegæster med barnevogne. Det er dog muligt at køre på stranden ad Strandvej i Liseleje, som ligger ca. 11 km øst for jeres sommerhus i Hundested.

Naturen i Hundested på Sjælland

De enkelte sommerhuse ved Hundested er omgivet af Havnebyen Hundested i vest, Ullerup Skov i syd og det forholdsvis fredlige Kattegat i nord. I østlig retning ligger badebyen Liseleje og skovområdet Tisvilde Hegn. Skovområdet Tisvilde Hegn og det store skovområde Gribskov, som ligger vest og syd for Gilleleje, er populære udflugtsmål for både cylister og vandrere. I skovområderne er mountainbikere også velkomne. Besøg fuglereservatet ved Gundsømagle Sø som er et søområde på ca. 300 ha, hvor I fra to overdækkede fugletårne kan observere det fuglerige område. Besøg under jeres ophold i sommerhus ved Hundested Melby Overdrev og Liseleje Plantage. Det er et smukt stykke natur, som kun findes her på Nordsjælland. Oplev en sjælden flora og fauna på jeres vandretur gennem området. I kan også opleve Halsnæsstien på cykel eller til fods. Det er en utrolig skøn tur rundt på halvøen Halnæs, der forbinder fjord- og havområderne med hinanden.

Sommerhusudlejning i Hundested på Nordsjælland

Vi tilbyder billige sommerhuse i Hundested, som ligger i et område ca. 2 km nordøst for centrum og i et op til 800 meter bredt bælte bag kysten. Således er der kun 10 minuters gang til stranden og ca. 20 minutter til Hundested. Fra de forreste sommerhuse har I en flot udsigt over strandområdet med de mange høfder. De fleste private sommerhuse her ved den nordsjællandske kyst ligger i deciderede sommerhusområder som garanterer for rolige trafikforhold og masser af ro. Den gode beliggenhed af området med sommerhuse i forholdt til byen, stranden og fiskeri- og lystbådehavnen gør Hundested til et populært rejsemål hele året rundt. Hvis I allerede har pakket kufferten og kan rejse når det passer jer, så har I mulighed for at leje et billigt sommerhus i luksusklassen gennem vores Last Minute Tilbud. I Hundested kan I holde en afslappende Miniferie eller booke et sommerhus i flere uger udenfor hovedsæsonen. På denne måde kan I opnå gode rabatter, og ofte er udvalget af billige sommerhuse i Hundested stort.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg Kikhavn som er den ældste fiskerihavn på Halsnæs fra det 13. århundrede. Kikhavn bestod af små gårde som var bygget tæt sammen. I det skønne fæstningsområde i Hundested fra 1807 finder I polarforskeren Knud Rasmussens hus. Huset er i dag en mindestue og ser nøjagtig ud som dengang, det blev forladt. Nyd det aktive liv i Hundesteds fiskeri- og bådehavn samt den hyggelige stemning i butikkerne, på restauranterne og i røgeriet. Besøg Galleri Troldeskoven i Liseleje, hvor inspirationen fra skov, strand og lyng afspejles i glas- og billedkunstner Kirsten Sommers værker. Hundested er ikke en typisk turistby, selvom den med sine hvide sandstrande og de duftende fyrreskove er særdeles attraktiv. I Grønnesse Skov, som ligger 8 km fra jeres sommerhus i Hundested, finder I Karlssten, som er en af de smukkeste og største stendysser i Danmark. Denne sten kan I kun besøge til fods ved at følge de blå skilte fra Grønnesse Gods. Besøg også Asserbo Slotsruin. Slottet blev bygget af munke i det 12. århundrede. Galleri Jytte Strøm med galleri og værksted i Hundested præsenterer Jytte Strøms keramiske kunst. Der er adgang hele året. Træskærer Jan Mogensen fra Hundested laver dansk kunsthåndværk til udsmykning indendørs. Alle hans motiver er udført i ahorn, malet med akrylfarve, lagt ind i drivtømmer. Oplev den maritime stemning, og vælge sommerhusudlejning i Hundested på Sjælland.