Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ordrup

Hold en skøn ferie i sommerhus ved Ordrup på Sjælland

Den fredfyldte ferieby Ordrup på Sjælland har alt det der skal til for, at I kan opleve en dejlig ferie i privat sommerhus i Danmark. Der er masser af vand, sandstrand og en flot natur. Ordrup ligger i den nordvestlige del af Sjælland, som også er kendt for at være solens land. Her kan I holde en afslappende ferie i sommerhus og nyde den pragtfulde natur i området. I Ordrup er der et spisested og et supermarked, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus. Der er lidt over 30 km til handelsbyen Holbæk mod øst, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder. De gode badeforhold ved Ordrup med det lave vand ved kysten med delvis sandbund, den fine sandstrand vest for halvøen Næs og sandstranden med småsten ved Ordrup Strand, indbyder familier med børn til et ferieophold i privat sommerhus. Lystfiskere har gode forhold ved kysterne omkring Sjællands Odde, i Lammefjorden og i fiskesøerne i området. Fra nogle havne kan I tage med på havfiskeri. Golfere har i området Odsherred valget mellem 3 golfpladser. Der er kun 5 minutters kørsel til Dragsholm Golf Club, som ligger lige udenfor Fårevejle.

Den pragtfulde natur omkring Ordrup ved Sejerø Bugt

De mange private sommerhuse omkring Ordrup befinder sig midt i den smukke natur omkring Kårup Skov. Den hyggelige ferieby Ordrup ligger direkt ud til Sejerø Bugt og Store Bælt, med en fantastisk udsigt til Sjællands Odde mod nord. Fra landtungen Næs er der også en flot udsigt til Sejerø og Nekselø. Nordøst for Ordrup ligger Høve Skov og Jyderup Skov. Mod syd befinder sig Dragsholm Slot med slotspark. Ferieområdet Ordrup har alt det man forbinder med Danmark. Der er landsbyidyl, masser af lys, bløde bakker, åbent landskab, glitrende hav og lange sandstrande. I nærheden af den lille by Havnsø, ca. 16 km syd for Ordrup, befinder sig det største hedeområde på Sjælland Vesterlyng, som er et naturreservat. Her er der små søer, vådområder som Saltbæk Vig og enge hvor der gror sjældne planter. I dette naturområde er der også en offentlig strand, som indbyder til badning i solen og de blå bølger.

Private sommerhuse ved Ordrup Næs på Sjælland

De private sommerhuse i Ordrup befinder sig i et 500 meter bredt bælte ud til Næs´ østkyst og i et op til 2 km bredt område syd for Ordrup Strand, midt i den smukke natur. Husene ligger på grønne sommerhusgrunde med mange træer og buske, der giver læ for vinden og solen, og er omgivet af levende hegn. Som regel er der fra de fleste sommerhuse kun mellem 5 og 15 minutters gang til en af strandene. I kan også finde et sommerhus med udsigt over havet, hvilket skaber en særlig atmosfære. I Ordrup kan I leje privat sommerhus på såvel Miniferie- som ugebasis gennem sommerhusudlejning.com. Mange sommerhuse på Odsherred er gennem de seneste år blevet moderniseret, og fremstår lyst og indbydende. Da det er et privat sommerhus, er huset indrettet efter ejerens smag med møbler, hårde hvidevarer, internet og fladskærms-tv. En ferie i privat sommerhus her ved Ordrup egner sig godt for dem, der gerne vil holde ferie i naturen og ved stranden, væk fra hverdagen og uden at skulle betale høje priser. Her bestemmer I farten og kan selv tilrettelægge jeres ophold efter eget behov. Efter en lang dag ved stranden er det skønt at komme tilbage til det hyggelige sommerhus, og måske forberede maden på grillen. Sommerhusets have og terrasse er det ideelle sted at hygge sig med familien om aftenen og nyde aftensmaden sammen, mens solen går på hæld. På en regnfuld dag kan I nyde jeres ophold foran brændeovnen og benytte jer af de spil og bøger som ofte befinder sig i et sommerhus. Prøv en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen hos sommerhusudlejning.com og find et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Ordrup

Naturen ved Ordrup er præget af hav, skovområder, hede og sandstrande. Det skaber optimale forhold for svømning, surfing, dykning, sejlads og lystfiskeri, for kun at nævne nogle af mulighederne. Her er det kun fantasien der sætter grænser, for der er mange aktivitetsmuligheder i området. Hvad med et besøg på den bilfrie ø Nekselø, som har en rig fauna og en pragtfuld udsigt. Øen Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, er det store Hit hos feriegæsterne. Her kan I på en solrig dag nyde de maleriske strande og det blå hav. Kun 8 km fra jeres sommerhus i Ordup befinder sig Odsherred Zoo, en dyrepark hvor I kan opleve 100 forskellige dyrearter. Det er en oplevelse for hele familien. Nord for Ordrup ligger den smukke halvø Sjællands Odde, hvor nogle af Danmarks mest børnevenlige strande venter på jer. Halvøen er kendt for sin idylliske natur, de hvide sandstrande og det rene vand. Det vidner de mange Blå Flag om. Der er også kulturelle oplevelser omkring Ordrup. Besøg det flotte Dragsholm Slot, som befinder sig i landsbyen Hørve, kun 11 km fra jeres sommerhus i Ordrup. Det er Danmarks ældste slot og stammer fra det tidlige middelalder. Dragsholm Slot har også sin egen gyserhistorie. Ifølge legenden bliver sottet hjemsøgt af en dame i hvidt. På guidede ture, som bliver gennemført til rimelige priser, kan I høre mere om slottets spændende historie. I de mange hyggelige byer omkring Ordrup kan I på restauranterne nyde specialiteter fra området. Grøntsager fra Lammefjorden er meget populære i Danmark. Besøg også spændende byer som Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland og Roskilde. Hvis I har børnene med på ferie i sommerhus, kan I glæde jer til et besøg i Sommerland Sjælland med over 60 aktiviteter og det største badeland på Sjælland.