Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Grevinge

Grevinge - skov, vand og spændende seværdigheder på Vestsjælland.

Området omkring Greve kaldes Odsherred, og sommerhusområdet ligger i rolige omgivelser, ca. 3 km fra strandene ved Isefjord. I en radius af 2 km kan I købe dagligvarer, og søger I til afveksling en lidt større by, så kan I besøge Holbæk (ca. 21 km). Ikke langt fra sommerhusområdet (ca. 5 km) finder I nogle stendysser fra oldtiden. Glæd jer til en ferie, som bliver præget af indbydende strande, historiske indtryk og afslappende naturoplevelser.

- Grevinge

Forkæl jer med et godt måltid og besøg det historiske spisested Gundestrup Færgekro ved Lammefjord (ca. 4 km).
Dragsholm Slot ved Hørve (ca. 12 km) er Danmarks ældste slot. Den oprindelige fæstning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan byde på mange spøgelseshistorier.
I Tuse Kirke (ca. 13 km) kan I se enestående kalkmalerier fra tiden 1460-1480.
Tag på udflugt til Svinninge (ca. 14 km) og besøg her museet med modeljernbanen, der med sin 2 km lange strækning er Europas længste.
Da der i ferieområdet bor mange kunsthåndværkere, har I mange steder mulighed for at besøge gallerier, atelierer, værksteder og udstillinger. Heraf kan nævnes Galleri Tuse Næs (ca. 16 km) eller Galleri Reiff (ca. 24 km), hvor I kan beundre malerier og keramik.