Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Udsholt Strand

Udsholt Strand ligger i naturskønne omgivelser på Sjællands nordkyst

Udsholt Strand ligger i nærheden af Kattegats kyst, som indbyder til en forfriskende dukkert. Nyd et luksus sommerhus, den salte havluft, bølgernes brusen og den dejlige natur. Udsholt Strand er det perfekte feriested for jer, der gerne vil opholde jer ved stranden og tage sol, eller udforske Sjælland. Der er rig mulighed for, at nyde naturen og aktiviteterne på øen Sjælland, der byder på mange interessante tilbud. I en radius af 2 km finder I dagligvarebutikker, hvor I kan købe ind til jeres ophold i sommerhus. De nærmeste større byer er Hillerød med Frederiksborg Slot som vartegn, ca. 30 km derfra, og Helsingør ca. 32 km mod øst, som også bliver kaldt 'Porten til Øresund'. Der møder I gode indkøbs- og shoppingmuligheder, masser af butikker, restauranter og cafëer, samt en del museer. Udsholt Strand er en badestrand der består af sand, masser af grus, klitter og en badebro. Her er der lav vandstand og bølgerne er forholdsvis små. Det er en god ide at have badesandaler med. Når I bor ved Udsholt Strand i jeres ferie, har I en god base for udflugter i det Nordsjællandske. Ramløse Mølle i vest, Munkeruphus i øst, Danmarks Tekniske Museum i Helsingør, Kronborg Slot i Helsingør, Pibe Mølle i syd og Søborg Slotsruin i østlig retning, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Udsholt Strand. Derfor er sommerhusudlejning populært for såvel danskere som andre nationaliteter.

Naturen ved Udsholt Strand på Sjælland

Udsholt Strand er omgivet af Heatherhill Bakker i sydvest og skoven Valby Hegn i syd. Sydøst for området ligger Gribskov og Esrum Sø, mens Kattegat befinder sig i nord. Tag på rundtur på Smidstrup-Farmen lige udenfor Udsholt Strand, som er en gård med alle danske bondegårdsdyr. I bliver helt fortryllet på en gåtur gennem Troldeskoven med sine bizarre træer. Denne skov er en del af skovområdet Tisvilde Hegn, med Tibirke Bakker som rager ud af landskabet. Fra disse med lyngbevoksede bakker, har I en fantastisk udsigt over Danmarks største sø Arresø. Gurresø som ligger midt i skovområderne Horserød Hegn og Gurre Vang har en størrelse på ca. 200 ha. Fra jeres sommerhus ved Udsholt Strand er der ikke langt til Naturreservatet Alsønderup Enge, som har et areal på 55 hektar. Det er et område for naturelskere, som kan observere de mange fugle fra et fugletårn. I Dronningmølle, som ligger tæt ved Gilleleje, kan I besøge Park Rusland med imponerende skulpturer af billedhuggeren Rudolph Tegner. Museet udstiller flere hundre kunstværker af denne populære kunstner som døde i 1950. Rigtig mange spændende tropiske fuglearter venter på jeres besøg i Nordsjællands Fuglepark i Græsted.

Skønne ferieboliger i Nordsjælland

Ved Udsholt Strand ligger de private sommerhuse i et ca. 1,4 km bredt område ud til stranden med strandenge. De mange ferieboliger befinder sig på parceller i et velordnet kvarter omgivet af buske, træer eller hegn. Det skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie i sommerhus i Nordsjælland. Der er her ved den nordsjællandske kyst en del private sommerhuse, som I kan leje til en lav pris hos sommerhusudlejning.com, der er velegnet til en ferie med hund og hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I boltre jer sammen med jeres hund, og nyde det gode vejr. De fleste sommerhuse ved den nordsjællandske kyst ligger i deciderede feiehusområder, som garanterer for rolige trafikforhold og fred og ro. I området finder I sommerhuse i alle afskygninger og varierede beliggenheder. Som regel kan I fra jeres sommerhus i Udsholt nå til stranden til fods. Og feriehuse er der for enhver smag. De varierer fra små hyggelige sommerhuse med stråtag, til luksus sommerhuse med sauna og indendørs swimmingpool. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning.com og holder ferie i sommerhus, fordi der er hyggeligt, fleksibelt, og en god måde at samle hele famlien på. I har også fleksibilitet til at leje sommerhus i 2 dage og helt op til 4 uger. Udenfor sæsonen får I en pæn rabat, hvis I minimum tager afsted i 14 dage. Går I efter et ophold i sommerhus med rabat i Udsholdt Strand, skal I tjekke vores Last Minute. Der er ingen garanti for at I finder det rette sommerhus, men I kan være heldige og få 40 % i rabat.

Seværdigheder ved Udsholt Strand på Sjælland

Besøg Smidstrup Farmen, 4 km fra Udsholt Strand, hvor I kan opleve hele paletten af danske bondegårdsdyr, køre på traktor og ride på ponyer. Besøg også badebyen Gilleleje, ca. 8 km fra Udsholt, med den gamle bydel, de idylliske stræder og de små fiskerhuse. Sommeren igennem er der torvedage på torvet i centrum af Gilleleje. Butikkerne har boder med masser af gode tilbud. Tag på shoppingtur og kombiner den med et besøg på den hyggelige havn eller en lækker frokost på en af Gillelejes mange restauranter med udendørs servering. På byens hyggelige havn, hvor der hersker en livlig aktivitet og en stemningsfuld atmosfære, kan der købes fisk direkte fra fiskerbådene. På Gilleleje Museum kan I opleve udstillinger omkring fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus. Ved det naturskønne, fredede område Rusland ved Dronningmølle er der bl.a. et kunstmuseum og en stor samling af bronzestatuer i det fri. Der er ca. 16 km fra Udsholt til Dronningmølle. Tag på udflugt til feriebyen Helsingør. På Helsingør Bymuseum som oprindelig var karmelitermunkenes sygehus, lærer I mere om byens bygninger, besættelsen og arkæologien i området. Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet i Helsingør og oplev et underjordisk museum som er Danmarks Nye Søfartsmuseum. Hammermøllen var en ud af flere vandmøller på Kronborg Geværfabrik. Historien om Selsø Slot, i nærheden af Skibby, går helt tilbage til Absalons tid i 1170. Det nuværende slotsanlæg blev opført i 1576 i renæssance-stil. Senere i 1734 blev slottet igen ombygget, og dennegang til barok-stilen. I oplever en ægte middelalderstemning, når Esrum Kloster afholder sit årlige Riddermarked. På markedspladsen vil der være liv og masser af gode tilbud. Se på når trubadurer, gøglere, dansere og alt slags godtfolk optræder. Munke viser hvordan man fremstiller medicin, og i ridderlejren kan I møde ægte tempelriddere og lære kunsten at skyde med bue. Uanset om det er et billigt sommerhus eller et større luksus sommerhus, går I ikke galt i byen, når I vælger Udsholdt Strand på nordsjælland som jeres næste destination.