Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kindvig Enge

Det fredelige ferieområde Kindvig Enge er beliggende ved Sydøstsjællands kyst - lige over for Nyord og Møn

Det lille, charmerende fiskerleje og sommerhusområde Kindvig Enge indbyder til afslapning, hygge og naturoplevelser.
Da Kindvig Enge er et ældre sommerhusområde, er den gamle bevoksning nu så høj, at den giver både læ og afskærmning omkring grundene. Ved kysten findes en lille lystbådehavn og en mole. Området er omgivet af flade landskaber med marker og grønne områder, og der vokser græs og anden bevoksning helt ned til vandkanten.
Her får I frisk havluft, dejlig natur samt fred og ro, og ønsker I at opleve mere, finder I både større byer, naturseværdigheder og attraktioner indenfor kort afstand.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Mern (5 km), og ønsker I at besøge en større by med gode indkøbsmuligheder, kan I tage til Præstø (13 km) eller Vordingborg (16 km).

- Kindvig Enge

Besøg Kalvehave Labyrintpark, der udfordrer såvel børn som voksne, som begiver sig ind i labyrinten (9 km).
Præstø er en charmerende, gammel handelsby. Her finder I butikker, spisesteder og seværdigheder, bl.a. det arbejdende pottemageri Rødeled med historisk atmosfære, hvor I kan følge arbejdsprocessen når leret omdannes til en brugsgenstand (13 km).
Besøg også handelsbyen Vordingborg med gågade, hyggelige gårdcaféer, seværdigheder og byens vartegn, Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen (16 km).