Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ålsgårde

Lej et skønt sommerhus i Ålsgårde på nordsjælland

Ålsgårde ligger kun få meter fra Øresund, der er et af de bedste steder for havfiskeri i Danmark. Nyd dette feriested, der er en herlig blanding af skøn natur med skov og strand og talrige kulturoplevelser i de omkringliggende byer. Besøg f.eks. havnebyen Helsingør, ca. 6 km mod øst, der også bliver kaldt 'Porten til Øresund' og Danmarks hovedstad København, ca. 52 km i sydlig retning. Indenfor 2 km er der mulighed for indkøb af dagligvarer, således I nemt kan købe ind til aftensmaden i sommerhus. Byen Helsingør som har gode indkøbs- og shoppingmuligheder er med dens talrige forretninger, restauranter, aktivitetsmuligheder og sit varetegn Kronborg Slot et besøg værd. Ved kysten ud for Ålsgårde er der mange badebroer, som er et tegn på at Nordsjællændere elsker havet, og mange beboere tager sig en dukkert tidligt om morgen både sommer og vinter. Der er en god sandstrand øst for den lille havn i Ålsgårde. Ålsgårde ligger rigtig godt i forhold til aktiviteter og seværdigheder i Nordsjælland. Frederiksborg Slot i sydvest, Humlebæk Louisiana Museum for Modern Art, Danmarks Tekniske Museum i Helsingør, Galleri Esrum i vest, Tejners Museum Rusland i Dronningmølle og Nordsjællands Veterantog på Græsted Station befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Ålsgårde. Området er meget populært, hvor specielt vores Miniferie og Last Minute sommerhus er efterspurgt.

Naturoplevelser omkring Ålsgårde på Sjælland

Feriebyen Ålsgårde er omgivet af Bøgeholm Sø samt Bondedammen i syd og Øresund i nord og vest. I sydvestlig retning ligger Skoven Horserød Hegn med Gurresø, og øst for Ålsgårde ligger Klosterris Hegn. Kendte kunstmalere som C.W. Eckersberg, Julius Exner, Carl Bloch, P.S. Krøyer og Holger Drachmann har i det 19. århundrede ladet sig inspirere af fiskerne, stranden og de omkringliggende skovområder ved Hornbæk. Et ophold i sommerhus i Ålsgårde er optimalt for golfere, fordi Fredensborg Golfklub, Simons Golfklub ved Humlebæk, Hornbæk Golfklub, Gilleleje Golf Course og Hørsholm Golfbane befinder sig indenfor 1 times kørsel fra jeres feriebolig, så I kan prøve de forskellige baner af. Mange kunstinteresserede fra ind- og udlandet besøger hvert år Louisiana Museum Of Modern Art, som har en fantastisk flot park, der ligger helt ned til Øresund. Heatherhill ved Vejby, ca. 30 km mod vest, er et bakket og fredet naturområde med store lyngbakker, som går helt ud til Kattegat i nærheden af Rågeleje. Heatherhill er dækket af hede og lyngplanter. Skovområderne Tisvilde Hegn og den store Gribskov som ligger i nærheden af Gilleleje er populære udflugtsmål for cylister og vandrere. Her er mountainbikere også velkomne. Fra de lyngbeklædte Tibirke Bakker, som rager ud af landskabet sydøst for Tisvilde Hegn, har I en fantastisk udsigt over Danmarks største sø Arresø.

Ferieboliger udlejes i nordsjælland

Ålsgårde er foruden sin natur og beliggenhed ved Øresund også kendt for sommerhusudlejning af private feriehuse i forskellige størrelser og kategorier. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året leje et skønt sommerhus til hele familien, både til en Miniferie og på ugebasis. Uanset om det er et luksus sommerhus eller et billigt sommerhus, har vi kvalitetstjekket den enkelte feriebolig, således I får en ferie uden bekymringer. Mange sommerhuse her på Nordsjælland er i de seneste år blevet moderniseret, og det enkelte feriehus har alt i moderne udstyr. Se den enkelte huspræsentation for udstyr, da hvert eneste sommerhus er helt unikt. Når I bor i privat sommerhus i Ålsgårde, har I muligheden for at kombinere en afslappende ferie under solen og ved skov og strand med udflugter til Helsingør og København og tage på restaurant, café, shopping eller på museumsbesøg. Det bedste ved en ferie i privat sommerhus er, at I har naturen lige foran døren og I kan tilrettelægge jeres ferieophold helt fleksibelt. Derfor har vi også flekibel ankomst og afrejse på mange af vores feriehuse. Det er ikke dyrt at bo i privat sommerhus på Nordsjælland, og specielt ikke hvis I udregner prisen per person. I kan spare rigtig mange penge når I vælger en 2 eller 3-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Den nordsjællandske natur er til alle årstider meget tiltrækkende, og er I på jagt efter et billigt sommerhus i området, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Selv i højsæsonen er der mange penge at spare, men der er oftest hurtigt udsolgt.

Seværdigheder i nærheden af Ålsgårde på Sjælland

Nyd de mange gamle huse i Ålsgårde, f.eks. bindingsværkshuset Anes Hus i Hammermølle Skov eller Købmandsgården, hvor I i dag kan besøge restauranten 'Jan Hurtigkarl og Co'. Hellebæk Kirke, som blev bygget i barokstil i 1920, er også et besøg værd. Fra kirken er der en herlig udsigt helt til Sverige. 'Hammermøllen og Turbinehuset', som ligger lige i nærheden, er en restaureret mølle, der i dag fungerer som museum. Indtil 1870 blev der her fremstillet gevær- og pistolløb. Hornbæk Kunstmuseum, ca. 8 km fra Ålsgårde, er et kulturelt mødested med skiftende kunstudstillinger. På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer af gips og marmor udstillet. Der kan I også betragte mange af hans malerier. Der er ca. 15 km til Dronningmølle. I Dronningmølle finder I også Munkeruphus, et udstillingssted med kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur. Lystfiskere har mange gode muligheder fra havnemolerne ved Sjællands Nordkyst, i fiskesøerne i området og med fiskekutter fra Gilleleje Havn. Der er en del spændende museer i Helsingør. Helsingør Vinmuseum befinder sig i de gamle stemningsfulde kældre under det Classenske Palæ. Marienlyst Slot i Helsingør er en smuk, arkitektonisk perle, som ligger med udsigt over Øresund. Slottet fungerer som museum med en samling af malerier og sølvarbejder. Danmarks Tekniske Museum i Helsingør rummer en stor samling af fly, dampmaskiner, opfindelser, elektriske apparater og biler. På Helsingør Bymuseum som oprindelig var karmelitermunkenes sygehus, lærer I mere om byens bygninger, besættelsen og arkæologien i området. Øresundsakvariet i Helsingør, som ligger nord for København, er et saltvandsakvarium og videnpædagoisk center for havmiljø. På Gilleleje Museum Skibshallerne og Fiskerhuset kan I studere de nordsjællandske fiskeres historie gennem mere end 500 år. Hver lørdag i sommermånederne er der fra 9 til 15 loppemarked i Helsinge på Markedspladsen tæt på gågaden. Så der venter masser af oplevelser i området omkring Ålsgårde på Sjælland.