Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hornbæk

Hornbæk er Københavnernes mondæne og foretrukne sommerhus destination

Feriebyen Hornbæk ligger mindre end en times kørsel fra den danske hovedstad København. Allerede siden slutningen af det 19. århundrede har Hornbæk været Københavnernes fortrukne udflugtsmål indenfor sommerhusudlejning. Hornbæk har en fin sandstrand og badevandet har en god kvalitet som indikeres ved det Blå Flag. Den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og de mange butikker i byen inviterer til en slendretur gennem Hornbæk. Indkøbsmulighederne er ret gode i Hornbæk men der er også gode shoppingmuligheder i handelsbyerne Helsingør og Hillerød som ligger kun 30 minutters kørsel fra jeres private sommerhus.

Naturen i Hornbæk

Det er den smukke natur, sandstranden, den friske havluft, havnen i Hornbæk, restauranterne og det mangfoldige kulturelle liv der tiltrækker en del dagsrejsende og feriegæster der ønsker et ophold i et billigt eller luksuriøst privat sommerhus. Mange Københavner har deres private sommerhus i Hornbæk og nyder deres weekendophold efter en travl arbejdsuge. Hornbæk er omgivet af plantager, klitområder og marker og Gribskov som er en af Danmark største skove ligger kun få kilometer syd for Hornbæk. Kunstmalere som C.W. Eckersberg, Carl Bloch, P.S. Krøyer, Julius Exner og Holger Drachmann har i det 19. århundrede ladet sig inspirere af fiskerne, stranden og de omkringliggende skovområder.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Hornbæk bliver mange af de private sommerhuse udlejet ugevis eller som miniferie gennem sommerhusudlejning.com. I området finder man sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Som regel kan man fra de fleste sommerhuse nå til stranden til fods. De fleste sommerhuse ved den nordsjællandske kyst ligger i deciderede sommerhusområder som garanterer for rolige trafikforhold og fred og ro. En del feriegæster har gjort det til en vane at leje et sommerhus i Hornbæk hvert år. Andre igen bor på flotte hoteller, pensionater eller på Bed & Breakfast. Fodterapeuter, fysioterapeuter, hud- og skønhedsklinikker sørger for feriegæsternes ve og vel. Luksus sommerhuse kan være dyre i højsæsonen, men udenfor sæsonen, kan I ofte finde et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere venter der et stort udvalg af gode golfbaner i området. I Helsingør kan i leje en ægte skonnert. Det er lige det rigtige for en ægte søulk. En sejltur Sjælland rundt vil være en oplevelse for livet. I og omkring Hornbæk kan i også leje heste og cykler og således opleve den nordsjællandske natur høj til hest og jernhest. Et besøg på kunstmuseet Louisiana ved Humlebæks kyst er en spændende oplevelse for alle kunstkendere. Lystfiskere har mange gode muligheder fra molen ved Hornbæk Havn, i fiskesøerne i området og med fiskekutter fra Gilleleje Havn. Få et kig på universet på Montebelloobservatoriet i Helsingør. NOVA som er Nordsjællands Astronomi Forening viser stjernehimmelen for jer. På Helsingør Bymuseum som oprindelig var karmelitermunkenes sygehus, lærer I mere om byens bygninger, besættelsen og arkæologien i området. Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet i Helsingør og oplev et underjordisk museum som er Danmarks Nye Søfartsmuseum. Hammermøllen var en ud af flere vandmøller på Kronborg Geværfabrik. Møllen der blev opført i 1765 og driver med sine 2 vandhjul 2 blæsebælge der giver luft til essen, samt 2 hamre. Besøg også Frederiksværk Brandværnsmuseum på den gamle brandstation hvor der findes vandsprøjter i alle afskygninger. Nogle er håndtrukne andre hestetrukne og nogle motoriserede. Her er der også en gammel Ford A fra 1931. Esrum Kloster blev grundlagt af Cistercienserordenen i 1151. Den havde stor betydning som cisterciensernes åndelige centrum i Danmark. I dag fungerer Esrum Kloster som museum for blandt andet russiske ikoner. Nordsjællands Legetøjsmuseum er et privat museum, som viser en masse forskelligt legetøj som børn har leget med gennem tiderne. Her vil I få en rigtig god oplevelse sammen med børn i alle aldre. Tag fra jeres private sommerhus i Hornbæk en tur til Nivaagaards Malerisamling i Nivaa som har internationalt niveau. Den er blevet stiftet af godsejer Johannes Hage, som i 1908 overdrog sin private kunstsamling til offentligheden. Samlingen er i dag en selvejende institution. GeoArt Krystalmuseum & Kunsthus i Asserbo har siden sin åbning været hjemsted for skiftende udstillinger af kunst samt en permanent udstilling af mineraler, krystaller og sten. Lej sommerhus i Hornbæk og I er tæt på store oplevelser.