Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Enø

Enø ved Karrebæksminde byder på en enestående natur og hyggelig atmosfære

Den naturskønne Enø ligger i Sydvestsjælland, ud til Smålandsfarvandet og Karrebæk Fjord, få km syd for Næstved. Øen består af to dele, som er forbundet med et smalt drag. På den nordlige del ligger Enø by og området med private sommerhuse. På den sydlige odde findes et fredet fugleområde. Enø er med bro forbundet med den hyggelige fisker- og badeby Karrebæksminde. Her finder I en hyggelig atmosfære, en stemningsfuld bådehavn, minigolfbane, gode indkøbsmuligheder samt flere spisesteder og caféer. Prøv en 'Enø Steak', som byen er meget kendt for. Ved kanalen og bådehavnen kan I opleve fiskekuttere, et røgeri og en livlig fiskehandel. Sommeren igennem arrangeres der aktiviteter som tivoli, kræmmermarked, kapsejlads og musikunderholdning i byen. Derudover finder I en god strand, som især i nærheden af campingpladsen er dejlig bred. Desuden er vandet roligt og lavt, så også børnene kan nyde et bad i bølgerne. Lidt længere mod syd bliver vandet hurtig dybere. Den nærmeste større by er den gamle købstad Næstved, ca. 10 km mod nord, som har bevaret en række middelalderbygninger, nogle seværdigheder og en gågade, samt et torv med gode shoppingmuligheder. Fra Enø er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. BonBon-Land ved Holme Olstrup mod nord, Bregentved God med Parkanlæg, Broksø Gods i nord, Sydsjællands Paintball Klub, restaurant Villa Gallina i Storskov mod nordøst, Gisselfeld Kloster med Park og Holmegårds Mose i nordvest befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra ferieøen Enø og jeres sommerhus.

Naturoplevelser omkring Enø på Sjælland

Ferieøen Enø er omgivet af Karrebæksminde Bugt i syd og vest. I østlig retning ligger øen Gavnø i Karrebæk Fjord og mod nord ligger Saltø Skov. Der er en fredet natur og et rigt fugleliv på Enø. Når I bor i privat sommerhus på Enø er der ikke langt til de mange naturoplevelser i området, og så er der endda mange billige sommerhuse i området. Gavnø med Gavnø Slot, Gunnerslevholm Gods øst for Fuglebjerg, Zoopark ved Næstved, Holsteinborg Slot mod vest, Put & Take ved Bårse, Mindestenen for Gøngehøvdingen ved Lundby, Gisselfeld Kloster og Park ved Haslev, kanofart på Susåen fra Næstved, Sparresholm Gods og Avnø Naturcenter befinder sig alle i nærheden af sommerhusområdet på Enø. Tag også på udflugt til ferieøen Møn og oplev en fantastisk undervandsverden ved Møns Klint, når der på GeoCenter Møns Klint bliver arrangeret spændende snorkelture i et af Danmarks mest imponerende naturområde. I kan også nøjes med at gå en tur på Møns Klint og nyde den enestående udsigt. For at også kørestolsbrugere og forældre med barnevogn kan nyde udsigten fra Møns Klint, er der anlagt en 267 meter lang træbelagt sti som fører jer til udsigtspunktet Freuchens Pynt. Lystfiskere har gode muligheder omkring Næstved. Det er storfisk i 10 kilos klassen der kendetegner et stykke af Susåen ved Gerdrup, som ligger få kilometer fra Næstved. Det er et spændende sted for lystfiskere som er på sommerhusferie på Enø. Molerne i Karrebæksminde er bedst om foråret og efteråret, hvor skrubberne trækker langs sejlrenden. Der er desuden regnbueørred, havørred og især de store skrubber.

Lej et billigt sommerhus på Enø, Sjælland

Et typisk billigt sommerhus på Enø ligger i et 2 x 1,6 km stort område på den øverste del af øen. Så der er aldrig længere end 10 minutters gang til vandet fra nogen af vores sommerhuse. Det meste af øens sydvestkyst er stejlkyst, så først de sidste 1000 meter fra Strandvej mod Kanalen, byder på gode adgangsmuligheder til den gode sandstrand. I må nok regne med en ca. 20 minutters gåtur, hvis I vil nyde opholdet på den populære badestrand på Enø. De fleste private sommerhuse på Enø er indrettet efter ejerens helt egenrådige smag med møbler og nipsting, og der er alt det I behøver til en afslappende ferie. Mange sommerhuse er gennem de sidste år blevet moderniseret, hvor der har været fokus på energiforbedringer. De fleste sommerhuse som I kan leje til rimelige priser gennem sommerhusudlejning.com, har nu et fladskærms-tv, moderne køkkenudstyr og gode møbler. Der er også sommerhuse med brændeovn, spa og legeredskaber for børn, og hvis I ser på vores Last Minute Tilbud, har I mulighed for at leje et sådan sommerhus til en reduceret pris om sommeren. På Enø kan I altid leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til en rigtig god pris. Her på Sydssjælland er der private sommerhuse for enhver smag og i forskellige prisklasser, og vi har mange andre spændende destinationer.

Aktiviteter og attraktioner på og omkring Enø

Enø og Karrebæksminde kan udover stemningen og atmosfæren også byde på et lysstøberi, en aktikvitetsbutik og et galleri. Besøg den livlige handels- og stationsby Næstved, ca. 10 km mod nord, som er omgivet af smuk natur, og som byder på en række historiske seværdigheder samt gode shoppingmuligheder. Nordøst for Enø ligger Gavnø med det gamle slot. Gavnø Slot har en af Danmarks smukkeste blomsterparker. Oplev også sommerfuglelandet på stedet og selvfølgelig selve slottet, hvor der er daglige rundvisninger. BonBon-Land i Holme Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien. Den har også Danmarks vildeste rutschebane 'Vild-svinet', en raftingbane, karuseller, cirkus, børneteater, en sørøversø og meget mere. Det tager kun 20 minutter at køre til forlystelsesparken. På Holmegård Glasværk ved Fensmark kan I, under de daglige rundvisninger, opleve fremstillingen af kunstglas og besøge butikken. Oplev hver sommer de skiftende udstillinger i det tidligere Masnedø Fort som ligger få km syd for Vordigborg. I Vordingborg er der også legepladser for børnene ved Kirkeskoven og Rådhusparken. På Møn ligger middelalderbyen Stege med voldanlæg, som har Danmarks ældste, bevarede befæstningsanlæg. Men også Køng Museum, Danmarks Borgcenter, Danmarks Smykkemuseum og Thorvaldsen Samlingen ved Præstø er et besøg værd. Tag hele familien med i et billigt sommerhus på Enø, og få råd til spændende oplevelser.