Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dronningmølle

Dronningmølle er en travl ferieby tæt ved Gilleleje

Den travle ferieby Dronningmølle ligger ved en børnevenlig sandstrand mellem Gilleleje og Hornbæk. Denne lille by er totalt indstillet på turisme og sommerhusudlejning med sine mange forskellige butikker, ismejeri, caféer og restauranter. Bus- og togforbindelser til Helsingør er gode, hvis I ikke tager bilen på ferie i sommerhus. I Dronningmølle kan I købe ind til ferien i jeres private sommerhus, og skulle I få lyst til en shoppingtur så er handelsbyerne Hillerød og Helsingør lige de rigtige steder.

Naturen i Dronningmølle

Sommerhusudlejning er meget populært i Dronningmølle, hvor badeforholdene ved stranden er perfekte for børn. Over en rampe kan både familier med barnevogn og kørestolsbrugere nå direkte til vandet. Dronningmølle er omgivet af plantager, klitområde og marker og Gribskov som er en af Danmark største skove ligger kun få kilometer syd for Hornbæk. I bliver helt fortryllet på jeres spadsertur gennem Troldeskoven med sine bizarre træer. Denne skov er en del af skovområdet Tisvilde Hegn, med Tibirke Bakker som rager ud af landskabet. Fra disse med lyng bevoksne bakker, har man en fantastisk udsigt over Danmarks største sø Arresø.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Med sine over 1500 private sommerhuse, hvoraf mange bliver lejet ud til feriegæsterne gennem sommerhusudlejning.com, er det en travl ferieby om sommeren. Uanset om I ønsker et billigt eller dyrt, lille eller småt sommerhus, er der i Dronningmølle sommerhuse for enhver smag. De varierer fra små hyggelige, billige sommerhuse med stråtag til luksus sommerhuse med sauna og indendørs swimmingpool. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning.com og holder ferie i sommerhus, fordi man er uafhængig og bestemmer selv hvornår man vil stå op, hvornår man vil spise og hvor man vil gå eller køre hen. Fra jeres private sommerhus i Dronningmølle er der ikke langt til stranden og de fleste seværdigheder i Nordsjælland.

Aktiviteter og attraktioner

Tag en tur til Helsingør og besøg det prægtige Kronborg Slot med sine 6 meter tykke mure. Dette berømte slot ligger strategisk godt placeret ved indsejlingen til Øresund. Det flotte Fredensborg Slot bliver idag brugt af kongefamilien i forbindelse med statsbesøg og andre kongelige festligheder. Til dem der gerne vil shoppe er der i Nordsjælland en del arkader og indkøbscentre. Besøg slotsarkaderne i Hillerød, Espergærde Centret og Helsingør City & Bycenter. I Kronborg Galerierne i Helsingør kan I se kunstnere og kunsthåndværkere ved deres arbejde. Golfere har valget mellem hele 15 golfbaner i Nordsjælland. Nordsjælland er også kendt for sine internationale kunstmuseer. Louisiana i Humlebæk og Nivaagaard Kunstsammling med eget Rembrandt maleri er de mest kendte af dem. Rudolph Tegner Museum & Statuepark Dronningmølle ligger flot placeret i et kuperet hedelandskab. Det kaldes også Rusland og fremviser en kæmpesamling på 200 stauer i gips, marmor og bronze og flere end 200 malerier af Rudolph Tegner som døde i 1950. Malerisk placeretmidt i slotssøen i Hillerød ligger Frederiksborg Slot med Slotshave og det Nationalhistoriske Museum. Det enestående renæssanceanlæg blev bygget af Christian den 4. i 1600. På Gilleleje Museum Skibshallerne og Fiskerhuset kan I studere de nordsjællandske fiskeres historie gennem flere end 500 år. Se udstillinger med fiskerbåde, modeller, en masse sand på gulvet samt en del plancher. Se også på kunsten i en af Hillerøds smukkeste bygninger, den nyklassiske ejendom Annaborg, som blev opført i 1783 af F.C. Brammer, som opkaldte huset efter sin hustru, Anna. Fra jeres sommerhus i Dronningmølle er der ikke langt til Flynderupgård Museet i Espergærde som ligger meget smukt placeret mellem Egebæksvang Skov og markerne. Flyderupgård ligner en lille herregård med sin flotte karakterisktiske hovedbygning. Besøg Teknisk Museumi Helsingør. På programmet er bl.a. Knust bil til frokost, droner samt F16-fly, elektronisk skydebane, en u-båd, forhindringsbane og radiostyrede biler. Få også en køretur med veteranbus eller prøv den populære parkbane. I kan også se Danmarks første bil fra 1888, dampbilen og en del elbiler gennem 100 år. Der bliver som sædvanligt masser at se og prøve for både de store og de små. Kom også til Fars Dag maskinfest torsdag den 5. juni kl. 10-17 på Teknisk Museum i Helsingør! Hver lørdag i sommermånederne er der fra 9 til 15 loppemarked i Helsinge på Markedspladsen tæt på gågaden. Besøg Dronningmølle som er det perfekte udgangspunkt for sommerhusudlejning i Nordsjælland.