Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Svallerup Strand

Svallerup Strand ligger i den idylliske Jammerland Bugt på Vestsjælland.

Ferieområdet ved Svallerup Strand er omgivet af hav og dejlig natur, og ligger ca. 11 km nord for Gørlev og ca. 12 km syd for Kalundborg på Vestsjælland. En dejlig feriedestination for bl.a. lystfiskere og naturelskere. I en afstand af ca. 10 km ligger Danmarks 4. største sø Tissø.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. I Kalundborg finder I et spændende havnemiljø, en ganske særlig middelalderbydel, mange udstillinger, restauranter og forretninger.

- Svallerup Strand

Svallerup Kirke blev bygget i det 12. århundrede i romersk stil. Bemærk tiendeskuret, øst for kirken, hvor tiende, som bønderne årligt skulle aflevere til herremændene, blev opbevaret.
Omkring landsbyen Bjerge (ca. 5 km) findes flere jættestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, hvorfra I har en pragtfuld udsigt over Storebælt.
Besøg den levende handelsby Kalundborg (ca. 12 km) med dens interessante havnemiljø og den enestående gamle middelalderbydel med snævre gader og velbevarede bindingsværkshuse, den eneste kirke i Danmark med fem spir, mange udstillinger, den fascinerende bymidte samt Kalundborgs Museum.
Det alsidige landbrugsmuseum Fløjgården (ca. 15 km) rummer bl.a. en stor privat samling af landbrugsmaskiner fra tiden mellem 1850-1950, i alt ca. 2000 effekter. Gårdens tunge, belgiske trækhesterace tjener ved særlige lejligheder som arbejdsheste spændt for gamle vogne og redskaber.