Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ejby Strand

Ejby Strand ligger mellem Roskilde Fjord og Isefjord, midt på Sjælland.

Sommerhusområdet ligger på halvøen Hornsherreds nederste del, Bramsnæs, som er præget af landbrug, små landsbyer og nogle små fiskerbyer. Her venter jer såvel natur- og badeoplevelser som også kultur og seværdigheder - ikke kun i de nærmeste større byer, Holbæk (ca. 12 km) og Roskilde (ca. 22 km), hvor I finder mange restauranter, gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud. I nærområdet er det muligt at købe dagligvarer.

- Ejby Strand

I Bramsnæs findes der mange jættestuer, som fortæller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden af ådalen, Ejby Ådal, finder I også en bautasten (mindesten fra Vikingetiden), som kaldes Troldbykællingen. På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 3 km) bliver fortiden til en oplevelse. Her kan I besigtige objekter, der har at gøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og op til i dag.
Hvis I rigtig vil forkæle jeres smagsløg, kan I spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kendt for sin herlige beliggenhed, det gamle bindingsværkshus og ikke mindst for sit gode køkken (ca. 3 km).
I Skibby (ca. 10 km) ligger Selsø Slot, som også indeholder et museum. I dette slot finder I en af Danmarks fornemste riddersale. Nyd bl.a. det pragtfulde stukloft og de 2 store Versailles-spejle.